skip to Main Content

CONTACT

Neem contact op

U kunt ons op werkdagen bereiken op 0515 - 41 53 070515 - 41 53 07. Ook buiten kantooruren is Gebr. Sikma IJlst op dit nummer 24 uur per dag bereikbaar om storingen te melden. U kunt ook onderstaand formulier invullen. Houd rekening met een verwerkingstijd van een werkdag.

Email ons

Uw naam (verplicht)

Adres (verplicht)

Postcode en Woonplaats (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Locatie

DOWNLOAD ONZE APP EN SPEEL DE ENERGIERACE GAME!

Gebr. Sikma heeft 2 digitale tools gelanceerd die uniek zijn voor de installatiebranche: een gepersonaliseerde bedrijfsapp en de Energierace-game. De app bevat een bedrijfsfilm, productinformatie en servicevideo’s. De Energierace-game is een interactief bordspel, gekoppeld aan de app, en op een speelse manier informeert over energiebesparing. Beide diensten maken gebruik van de meest moderne augmented reality-technieken. Daarmee zetten ze Gebr. Sikma op de kaart als trendsetter in de installatiewereld.

ONDERSCHEIDEND

Naast bedrijfscommercials bevat de app video’s en informatie over productgroepen. Ook kunt u met de app op smartphone of tablet pictogrammen op de servicekaart scannen, bijvoorbeeld bij kleine storingen. De app toont dan instructievideo’s en tips.

De Energierace-game wordt gespeeld met de app en een speelbord, een fantastische manier om meer te weten te komen over de mogelijkheden van energiebesparing.

Dowload hier het spelbord!

1

2

Back To Top