skip to Main Content

CONTACT

Neem contact op

U kunt ons op werkdagen bereiken op 0515 - 41 53 070515 - 41 53 07. Ook buiten kantooruren is Gebr. Sikma IJlst op dit nummer 24 uur per dag bereikbaar om storingen te melden. U kunt ook onderstaand formulier invullen. Houd rekening met een verwerkingstijd van een werkdag.

Email ons

Uw naam (verplicht)

Adres (verplicht)

Postcode en Woonplaats (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Locatie

Een warmtepomp helpt u om te besparen op uw energierekening, doordat deze warmte uit de grond, lucht of grondwater haalt. De warmtewisselaar zet deze warmte om in verwarming via radiatoren of vloerverwarming. Gebr. Sikma ondersteunt u graag bij de aanschaf en plaatsing van deze milieuvriendelijke warmtepompen. Een warmtepomp via Gebr. Sikma levert u de volgende voordelen op:

  • Binnen een week geïnstalleerd door ervaren installateurs
  • Veel subsidiemogelijkheden bij warmtepompinstallaties
  • Significante verlaging van uw CO2-uitstoot
  • Bespaar 25% tot 50% op uw stookkosten

Warmtepompen functioneren het beste bij gematigde temperaturen

Een warmtepomp gebruikt elektriciteit in plaats van gas. De warmtepompen verwarmen water tot ongeveer 45 graden, daarom functioneert het systeem het allerbeste bij vloerverwarming. Deze geven een constantere warmte af dan radiatoren. Houd er rekening mee dat de pomp zelf wel een kleine hoeveelheid stroom gebruikt. Uw gasrekening wordt echter dusdanig verlaagd dat de kosten voor de stroom in het niet vallen. In combinatie met zonnepanelen maakt u uw woning helemaal klimaatneutraal.

Verschillende soorten warmtepompen

Onze monteurs hebben ervaring met het plaatsen van alle varianten warmtepompen. Per woning verschillen de mogelijkheden.

Volledig elektrische warmtepomp

Deze combiwarmtepomp zorgt ervoor dat u volledig elektrisch kan gaan wonen. U heeft geen aardgas meer nodig en u gebruikt de warmtepomp voor verwarming van uw huis en het water.

Hybride warmtepomp

De hybride warmtepomp combineert de functionaliteiten met de cv-ketel. De warmtepomp wordt maximaal gebruikt, maar als de warmte nog niet voldoende is, dan schakelt de cv-ketel aan voor de verwarming van uw huis. Het water in uw badkamer en keuken wordt vrijwel altijd verwarmd door de hybride waterpomp.

Ventilatiewarmtepomp

De ventilatiewarmtepomp zuigt mechanische ventilatielucht op om uw woning te verwarmen. Dit is de kleinste waterpomp, maar levert in een gemiddelde eengezinswoning toch ongeveer € 180,- per jaar op.

Laat een warmtepomp installeren in Friesland

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van een warmtepomp in uw woning in Friesland. Neem contact op via 0515 415 307 of info@gebr-sikma.nl en een van onze monteurs komt langs om te controleren of uw woning hier geschikt voor is. Indien gewenst brengen we direct een scherp geprijsde offerte uit. U kunt ook gebruik maken van ons contactformulier: we nemen dan zo snel mogelijk persoonlijk contact met u op.

Back To Top